Uncategorized

NASC velger Knoxville for Symposium

Knoxville, Tennessee, vil være vertskap for 2019 Liverpool FC Skjorter National Association of Sports Commissions Sports Event Symposium, 6. – 9. mai. Arrangementet, som Crystal Palace FC Skjorter opprinnelig var planlagt til San Diego, markerer årsmøtet i NASC, inkludert destinasjoner, rettighetshavere og bransjepartnere.

“Sportsturisme er et voksende marked, og å ha NASC til å velge Knoxville er fantastisk for vår destinasjon,” sa Kim Bumpas, president for Check Out Knoxville. “Å bli valgt for dette arrangementet setter Knoxville på et nasjonalt spillefelt med mange andre byer over hele landet.”

“Besøk Knoxville Sports Commission er begeistret for å ønske NASC -symposiet 2019 Borussia Monchengladbach Skjorter velkommen til Knoxville, og vi ser frem til å samarbeide med alle lagkameratene våre på Playtn for å vise mye mer enn 1000 fagfolk i Sports Tourism en uforglemmelig begivenhet,” sa Chad Culver, sjekk ut Knoxville Sports Kommisjonens seniordirektør. “Å være vertskap for symposiet er en fantastisk ære for Knoxville så vel som hele staten Tennessee.”

“Vi er glade for å bringe symposiet vårt til hjertet av Tennessee,” sa Al Kidd, NASC -president og administrerende direktør. “Vi ser frem til å bringe lederne i sportsbegivenheter og turisme til en så dynamisk sportsby som Knoxville.”

Arrangementet i 2018 arrangeres i Minneapolis 23. – 26. april. Kansas City vil være vertskap for arrangementet i 2020, mens fremtidige arrangementer for øyeblikket er ute etter å by.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.