Category

Hvor nyttige er å oppdage mål?

“Mot slutten av leksjonen vil du kunne …”

Disse 11 ordene kommer ofte opp i begynnelsen av en leksjon, og setter ut de oppdagende målene for studentene. Imidlertid er de veldig hjelpsomme, eller bare en ødeleggelse av leksjonstiden din?

La oss se på hva forskningsstudien antyder, samt hva de aller beste metodene for å bruke dem i klasserommet ditt er …

Bokstudier med hjernen i tankene Trainee Workshop

Hva sier forskningsstudien?

Forskere satte ut tre studier for å oppdage hva som er fordelene ved å oppdage mål, så vel som hva som er den mest effektive metoden for å gi dem.

De oppdaget at praktikanter som fikk oppdagelse av mål som ble utført mye mye bedre når de ble evaluert på det nye materialet i forhold til sine jevnaldrende LOSC Lille Skjorter som ikke hadde noen form for mål. En årsak til dette er at å Australias herrelandslag i fotball Skjorter oppdage mål direkte studentenes interesse for den essensielle informasjonen å se etter, som kan:

Øk studentenes engasjement.

Hjelp traineer med å regulere deres oppdagelse av fremgangen.

La traineer organisere organisere notatene sine mye mer effektivt.

Vanligvis blir oppdagelse av mål satt ut som essensielle uttalelser om hva traineer burde oppnå. Forskerne oppdaget imidlertid at når denne uttalelsen ble konvertert til et spørsmål, gjennomførte traineer mye mye bedre på testen. Hvorfor er det sånn? Vel, det å ha bekymringer for materialet som traineer ikke har lært ennå (også forstått som “forhåndsspørsmål”) kan fremme dypere læring.

Helt først kan det støy motintuitivt, men denne metoden har vist seg å være ekstremt effektiv. I en studie til, oppdaget forskere at praktikanter som ble spurt forhåndsspørsmål, kan huske praktisk talt 50% mye mer enn sine jevnaldrende som ikke gjorde det. En årsak til dette er at forhåndspørsmål gjør det mulig for traineer å evaluere passende materiale de tidligere har lært, noe som muliggjør mye mer fancy koding av den nye informasjonen.

Hvordan kan du bruke disse funnene på klasserommet?

Konverter å oppdage mål til forhåndsspørsmål

I stedet for å sette ut en liste over ting som praktikanter burde oppnå ved slutten av leksjonen, konverterer disse til spørsmål. Dette kan være i stil med flervalgs, utfylling av spørsmål eller kort svar.

Det er imidlertid viktig at du ikke tilbyr svarene. Dette kan støy skjerpende for studentene, men forskerne oppdaget at å gi kommentarer utløste traineene til å utføre verre i testen de tok på slutten av leksjonen. En årsak til dette er at det er mindre sannsynlig at traineer betaler renter i klassen, da de endte opp med å være for å være avhengige av tilbakemeldingene. De kan til og med ha husket svarene, og gitt dem en falsk oppfatning om at de har lært materialet.

Oppmuntre traineer til å utnytte å oppdage mål for revisjon

Etter at du har tilbudt dine oppdagelsesmål som forhåndsspørsmål, kan praktikantene dine til og med bruke dem som å studere spørsmål. Å bruke bekymring for revisjon er et eksempel på gjenvinningspraksis, som har vist seg å være en av de mest effektive revisjonsstrategiene. Å generere et svar på en bekymring kan:

Forbedre studentenes minne, oppbevaring samt tilbakekalling.

Øk selvtilliten.

Reduser undersøkelsesnerver.

Hjelper traineer med å bestemme hva de gjør, så vel som ikke vet.

Et ord om å advare

Når du setter forhåndsspørsmålene, må du sørge for at de er på det beste nivået for studentene. Hvis de er så godt enkle, kan det hende at praktikantene dine ikke drar nytte av dem så godt som kan bli distrahert.

Imidlertid, hvis bekymringene er like OGC Nice Skjorter vanskelige, kan det styrke ugunstige tro. For eksempel kan praktikanter begynne å tro “Jeg er ikke smart tilstrekkelig for dette emnet”. Denne metoden for å tro kan være selvdestruktiv – det er viktig å sørge for at bekymringene er på den beste standarden.

Siste tanker

Forskning viser at å oppdage mål er nyttige når de fanger studentenes oppmerksomhet, noe som kan gjøre dem mye mer engasjerte, så vel som kan forbedre deres akademiske prestasjoner. Imidlertid, når de gjør disse oppdagelsesmålene til forhåndsspørsmål, kan traineer dra nytte av mye mer. Selv om de får disse bekymringene galt, kan de fremdeles dra nytte av dem når de går med prosessen med å aktivere tilknyttet forkunnskaper.

Forhindre imidlertid å gi løsningen på disse spørsmålene, som kan gi traineene dine en falsk oppfatning om at de forstår materialet, samt gjør dem mindre sannsynlige å engasjere seg i klassen som et resultat.

Related Posts

Ukens jobb: Sikkerhetssjef, Commonwealth Games Federation

Vi er begeistret for å gi deg detaljer om ukens nåværende jobb – drevet av Global Sports – som er en spennende ledig stilling for en beskyttelsesleder med…

Minnesota Twins avduker nye fanopplevelser for Target Field

Minnesota Twins avslørte nylig ideelle feltforbedringer til Target Field for 2018 for å forbedre vifteopplevelsen, med restaureringer for å inkludere et utvidet ideelt feltkonkurranse med forbedrede fasiliteter så…

Connacht Rugby’s Sportsground -ombygging sikrer full planlegging

An Taoiseach Leo Varadkar T.D. var den spesielle gjesten på idrettsplassen sist fredag, da Connacht Rugby avslørte at dens ombygging på college road nå er “shovel klar” med…

Vi introduserer mental trening for idrettsutøvere

Nøyaktig hvordan man introduserer idrettspsykologi for idrettsutøvere I “Sportspsykologiske økter med Doc”, svarer Dr. Patrick Cohn en bekymring fra Mike om nøyaktig hvordan du kan introdusere mental coaching…

Interton velger Community R -serien for New Mol Aréna Sóstó Stadium

som ligger Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter i Székesfehérvár, Ungarn, Mol Aréna Sóstó (Mol Arena Salt Lake) har alltid blitt sett på Everton FC Skjorter som et av…

Tennis Podcast: Emosjonell seighet med Steve Moore

Overvinne mentale spillbarrierer I denne ukens tennispsykologipodcast Eighty-One, Mental Game of Tennis Expert, Intervjuer Dr. Patrick Cohn, trener Jeff Moore. I løpet av sitt 23 år lange yrke…

Leave a Reply

Your email address will not be published.