Category

Ukens jobb: Sikkerhetssjef, Commonwealth Games Federation

Vi er begeistret for å gi deg detaljer om ukens nåværende jobb – drevet av Global Sports – som er en spennende ledig stilling for en beskyttelsesleder med den Commonwealth Games Federation.

Commonwealth Games Federation rekrutterer for tiden for rollen som beskyttelsesleder for å påta seg den daglige ledelsen for Commonwealth Sport Movement Safeguarding-programmet.

Arbeidet tett med medlemmer, vertsbyer og partnere, vil beskyttelsessjefen være ansvarlig for utvikling av beskyttelsesmetoden, inkludert programimplementering, overvåking og undersøkelse og posisjonering av bevegelsen som ledende i dette rommet.

Rollegenskaper:

Kommunikasjon

Kunnskapen, ferdighetene og erfaringen som kreves på seniornivå, inkludert formulering og implementering av en programstrategi.

Snakk, lytt og skriv på en klar, grundig og rettidig måte ved å bruke riktige og effektive kommunikasjonsverktøy og teknikker.

Kompleksitet

Krever effektiv artikulering av ideer/konsepter for å løse, overbevise, forhandle og/eller selge andre for å oppnå et ønsket resultat i mange følsomme og effektive situasjoner. Å kunne tilpasse seg den mest riktige tilnærmingen, metoden og stilen for situasjonen er essensiell mens du utvikler nye og innovative måter å nå programmålene på.

Kontakter er med det høyeste nivået i bevegelsens organisasjoner og partnere.

Kommuniser vellykket og overbevisende med en rekke interessenter.

innvirkning

Tar uavhengige tiltak og beslutninger om mange programmer og prosjekter, innenfor styringsprinsippene for CSF. Ansvarlig for å utvikle og implementere kort- og langsiktig metode for bevegelsen. fungerer vanligvis på eget initiativ og uten regelmessig tilsyn.

Situasjoner og utfordringer som presenteres er ofte nye, nye og ofte endrede. Oppløsning krever regelmessig den høyeste grad av beskyttelse kapasitet og kunnskap, ressurssterke, kreativitet og bevissthet om organisasjonspolitikk (både internt og eksternt).

Etisk oppførsel

Forstå etisk Manchester City Skjorter atferd og praksis, samtidig som du sikrer at egen atferd og andres atferd er i samsvar med disse standardene og samsvarer med grunnlagene til grunnlaget.

Gjennomføre alle interaksjoner og behandle all informasjon som svært konfidensiell og hold deg sikkert og ikke gå over med andre personer enn på “trenger å vite” -basis.

Utførelse og konstant demonstrasjon av våre Senegals herrelandslag i fotball Skjorter verdier, tillit, etikk og empati for alle samfunn.

Hvordan søke:

Send et følgebrev og Curriculum Vitae i PDF -format ved hjelp av e -post til m.adan@thecgf.com. E -posten må ha tittelen “Søknad – Safeguarding -sjef”.

Fristen for å søke er 17:00 (GMT) 19. mars 2021.

Søkere som er valgt til intervju skal informeres om at uken begynner 29. mars 2021. Alle søkere må kunne demonstrere idealet til å jobbe i Storbritannia og må inneholde detaljer om deres nåværende godtgjørelses- og varselperiode.

For mye mer informasjon, besøk thecgf.com/jobs eller for å søke, klikk her.

#careers #careersinsport #jobsinsport #sportsbiz #sportshobs

Ukens jobb blir brakt til deg av Global Sports (GlobalSportSjobs), verdens ledende spesialistkarrierer for den internasjonale sportsbransjen.

De kommende virtuelle og hybridutgavene til ALSD International vil fokusere på å øke fortjenesten ved hjelp av nybygg, renoveringer, serviceutvidelser og teknologi og gjenåpning med selvtillit. Den nylig tilsatte virtuelle begivenheten avholdes 15. mars 2021. For mer, klikk på banneret nedenfor …

Hybrid-arrangementet, som blir arrangert av Liverpool Football Club, vil inneholde en konferanse-, utstillings- og nettverksarrangementer på høyt nivå, samt tekniske utflukter i Anfield, Evertons Goodison Park og M&S Bank Arena. NB: Deltakere kan engasjere seg ved hjelp Borussia Monchengladbach Skjorter av hendelsesmikrositter før, under og etter arrangement.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledende premiumsetemarkedet de siste 30 årene
#sportsvenuebiz
#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for markedsnyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Related Posts

Minnesota Twins avduker nye fanopplevelser for Target Field

Minnesota Twins avslørte nylig ideelle feltforbedringer til Target Field for 2018 for å forbedre vifteopplevelsen, med restaureringer for å inkludere et utvidet ideelt feltkonkurranse med forbedrede fasiliteter så…

Hvor nyttige er å oppdage mål?

“Mot slutten av leksjonen vil du kunne …” Disse 11 ordene kommer ofte opp i begynnelsen av en leksjon, og setter ut de oppdagende målene for studentene. Imidlertid…

Connacht Rugby’s Sportsground -ombygging sikrer full planlegging

An Taoiseach Leo Varadkar T.D. var den spesielle gjesten på idrettsplassen sist fredag, da Connacht Rugby avslørte at dens ombygging på college road nå er “shovel klar” med…

Vi introduserer mental trening for idrettsutøvere

Nøyaktig hvordan man introduserer idrettspsykologi for idrettsutøvere I “Sportspsykologiske økter med Doc”, svarer Dr. Patrick Cohn en bekymring fra Mike om nøyaktig hvordan du kan introdusere mental coaching…

Interton velger Community R -serien for New Mol Aréna Sóstó Stadium

som ligger Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter i Székesfehérvár, Ungarn, Mol Aréna Sóstó (Mol Arena Salt Lake) har alltid blitt sett på Everton FC Skjorter som et av…

Tennis Podcast: Emosjonell seighet med Steve Moore

Overvinne mentale spillbarrierer I denne ukens tennispsykologipodcast Eighty-One, Mental Game of Tennis Expert, Intervjuer Dr. Patrick Cohn, trener Jeff Moore. I løpet av sitt 23 år lange yrke…

Leave a Reply

Your email address will not be published.