Category

Connacht Rugby’s Sportsground -ombygging sikrer full planlegging

An Taoiseach Leo Varadkar T.D. var den spesielle gjesten på idrettsplassen sist fredag, da Connacht Rugby avslørte at dens ombygging på college road nå er “shovel klar” med full planlegging av full Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter planlegging.

De første ombyggingsplanene ble introdusert etter en ordning som ble oppnådd mellom det irske Greyhound Board og frieeierne på idrettsplassen, Galway Agricultural and Sports Society, med hensyn til en delt visjon for idrettsplassens fremtid.

Under besøket ble Varadkar introdusert for den profesjonelle spillende troppen som holdt et samfunnssjekk for 200 barn fra Scoil Chaitríona NS, Renmore. Han ble også informert i detalj om fremdriften i idrettsplassens ombygging, som inkluderer lisensavtaler med Special Olympics Ireland og Community Games for bruk av de oppgraderte fasilitetene.

Prosjektet på € 30 millioner vil omfatte en full ombygging av stadion, i tillegg til et flerbruks innendørs treningssenter. Med € 10 millioner i privat finansiering autorisert gjennom en blanding av Connacht Rugby -midler og et autorisert bankkredittrapportanlegg, er den spesifiserte investeringen på € 20 millioner nå avgjørende for levering av prosjektet. Prosjektet har vært gjenstand for en uavhengig økonomisk vurdering av økonom Dr Kevin Hannigan fra KHSK økonomiske konsulenter som fant gjennom en kostnadsfordelanalyse at prosjektet vil gi en netto fordel på 53%.

De taktiske fordelene med prosjektet til hele regionen er også nært i samsvar med regjeringens nasjonale planleggingsrammer, Project Ireland 2040 i tillegg til den nasjonale idrettspolitikken, som alle fremhever behovet for en regional spredning av kapitalinvesteringer i hele landet. Det oppfyller også behovet for forbedrede idrettsanlegg i regionen, bestemt i Galway City Development Plan.

Connacht Rugbys ombygging av idrettsplassen er nå “spade klar” med fullt planlegging samtykke er sikret

Å ønske en taoiseach velkommen til sportsplassen, administrerende direktør i Connacht Rugby, Willie Ruane, kommenterte:

Vi er glade for å ha en taoiseach i idrettsplassen for å motta en oppdatering om vårt ombyggingsprosjekt. Det har vært betydelig momentum bak prosjektet fordi vi avslørte i oktober i fjor, og vi har nå den endelige tildelingen av planleggingstillatelse. Med 130 personer som er ansatt i hele provinsen av Connacht Rugby, er vi utrolig glade for det årlige bidraget på Englands herrelandslag i fotball Skjorter € 34,4m vi gir til den regionale økonomien. Vi har € 10 millioner i privat finansiering for å gi bordet gjennom en blanding av Connacht Rugby -midler og et autorisert bankkredittrapport. Prosjektet er nå Bayern Munich Skjorter klart, og den gjenværende € 20 millioner spesifiserer investeringer er avgjørende for levering.

Som en del av Connacht Rugbys erklæring om planlegging av samtykke for idrettsplassutviklingen ble deres nye video “Home” også introdusert av en Taoiseach om hans besøk. Kortfilmen ble laget av den prisbelønte filmprodusenten Lorcan Hynes fra Foxford, County Mayo, og skutt forskjellige steder rundt i provinsen de siste månedene. Filmen fremhever folket og den mangfoldige naturen i landskapet i Vest -Irland.

Kommentarer til videoen, la Ruane til:

Begrepet filmen er basert på Connacht Rugbys formål som går utover rugbyens rugby og representerer alt som er bra med provinsen Connacht. Videoen tilsvarer vår reise for å bygge et nytt hjem på idrettsplassen, men vårt hjem og vårt formål strekker seg langt utover det til hvert hjørne av provinsen.

Kilde:

Brian Mahony, sjef for kommersiell og markedsføring på Connacht Rugby, er et av et hold av bransjeeksperthøyttalere som er bekreftet for å dele innsikt i 2019 -utgaven av ALSD International – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Hospitality Industry – angående den ikoniske Croke Park Stadium i Dublin i oktober 28-29.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for premium sete og gjestfrihetssektor

#Sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for bransjens nyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Related Posts

Ukens jobb: Sikkerhetssjef, Commonwealth Games Federation

Vi er begeistret for å gi deg detaljer om ukens nåværende jobb – drevet av Global Sports – som er en spennende ledig stilling for en beskyttelsesleder med…

Minnesota Twins avduker nye fanopplevelser for Target Field

Minnesota Twins avslørte nylig ideelle feltforbedringer til Target Field for 2018 for å forbedre vifteopplevelsen, med restaureringer for å inkludere et utvidet ideelt feltkonkurranse med forbedrede fasiliteter så…

Hvor nyttige er å oppdage mål?

“Mot slutten av leksjonen vil du kunne …” Disse 11 ordene kommer ofte opp i begynnelsen av en leksjon, og setter ut de oppdagende målene for studentene. Imidlertid…

Vi introduserer mental trening for idrettsutøvere

Nøyaktig hvordan man introduserer idrettspsykologi for idrettsutøvere I “Sportspsykologiske økter med Doc”, svarer Dr. Patrick Cohn en bekymring fra Mike om nøyaktig hvordan du kan introdusere mental coaching…

Interton velger Community R -serien for New Mol Aréna Sóstó Stadium

som ligger Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter i Székesfehérvár, Ungarn, Mol Aréna Sóstó (Mol Arena Salt Lake) har alltid blitt sett på Everton FC Skjorter som et av…

Tennis Podcast: Emosjonell seighet med Steve Moore

Overvinne mentale spillbarrierer I denne ukens tennispsykologipodcast Eighty-One, Mental Game of Tennis Expert, Intervjuer Dr. Patrick Cohn, trener Jeff Moore. I løpet av sitt 23 år lange yrke…

Leave a Reply

Your email address will not be published.