Category

Vi introduserer mental trening for idrettsutøvere

Nøyaktig hvordan man introduserer idrettspsykologi for idrettsutøvere

I “Sportspsykologiske økter med Doc”, svarer Dr. Patrick Cohn en bekymring fra Mike om nøyaktig hvordan du kan introdusere mental coaching for utøverne dine.

Besøk sportspsykologi for idrettsutøvere på PeakSports.com, samt klikk på Ta kontakt med oss for å Wolverhampton Wanderers Skjorter sende inn dine mentale spillproblemer for Dr. Cohn å respons i hans mentale spillvideokast eller podcast.

Hvordan introduserer du mental trening for ungdommene dine uten at de føler at noe er galt?

Mark komponert i så vel som sa:
”Jeg forstår ikke nøyaktig hvordan jeg kan hjelpe barnet mitt å erkjenne at han har et kasteproblem uten å ødelegge selvtilliten. Nøyaktig hvordan metoder jeg det med ham? Jeg vil at han skal be om hjelp, ettersom jeg vil at han skal være den som driver med mental coaching. ”

Hvorfor er idrettsutøvere redd for å gjøre mental trening?
Se videoen nedenfor for å oppdage Dr. Cohns forslag til mentale spill om nøyaktig hvordan foreldre kan introdusere mental trening for idrettsutøverne sine uten å skade selvtilliten:

Relatert: Mental seighet i idrett

Ikke unnlate å huske å registrere deg for at YouTube -kanalen vår skal oppdateres på alle de nyeste videoene våre!

Abonner på PeakSports YouTube -kanalen nå for å få oppdateringer om vårt nye innhold!

Øk selvtilliten din så vel som fokus med profesjonell coaching av mental spill!

Master Mental Game -trener Dr. Patrick Cohn kan hjelpe deg med å erobre dine mentale spillproblemer med personlig coaching.

Du kan samarbeide med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gjennom Skype, FaceTime eller telefon. Telefonsamtale oss til å tulle helt Uruguays herrelandslag i fotball Skjorter gratis på 888-742-7225 eller ta kontakt med oss for mye mer info om de forskjellige coachingprogrammene vi tilbyr!

Hva sier våre mentale coaching -traineer?
“Takk nok en gang for at jeg har fått meg nøyaktig hvordan jeg kan gjøre mental spill med volleyballaget mitt. Vi ser allerede resultater for bare vårt aller første møte! Jeg gledet meg virkelig over å jobbe sammen i Orlando! ”
~ Kurt Trout, Iowa Rockets volleyballtrener

”Jeg har virkelig gledet meg over å lese tennisrapporten din. Jeg har nettopp oppdaget nettstedet ditt, så vel som jeg allerede har forbedret meg i det mentale spillet mitt. Den siste helgen spilte jeg med mengden selvtillit jeg burde ha i meg selv. ”
~ Melanie Lewis, Junior Tennis Player

Legg til mye mer verdi til dine mentale treningsprogrammer!

Denne arbeidsbokserien ble utviklet for trenere så vel som mentale trenere å bruke med sine idrettsutøvere. Idrettsutøverens Mental Edge -arbeidsbøker kompletterer ditt eksisterende mentale treningsprogram. Hver av de 15 arbeidsbøkene i utøverens mentale kantsystem lærer utøverne dine en spesiell mental ferdighet for å forbedre ytelsen.

Idrettsutøverens Mental Edge Workbook System

Hva sier mentale trenere?
“Gratulerer med arbeidsbøkene dine på mental kant. Jeg har vært med bunten så vel som det ser bra ut! MGCP -programmet fikk akkurat mye bedre. Arbeidsbokprogrammet ditt gjør det mye mye mer konkret og enklere å bruke de mentale strategiene. Dette er den manglende lenken i MGCP Accreditation Program! ”
~ Bob Simpson, MGCP

”Jeg er overrasket over viljen så vel som åpenhet av Dr. Cohn til å dele alle eiendelene hans (intellektuelle, produkter osv.) Med MGCP -studentene. Du har etablert en fantastisk modell/pakke for mental trening. Selv om vi betaler for tjenesten din, viderefører du en tradisjon som er utviklet på ditt bidrag til idrettsverdenen. Takk til deg for det. ”
~ Tony Melito, MGCP

Last ned vår helt gratis mentale seighetsrapport!

Last ned din helt gratis mentale seighetsrapport, samt finne hvis du lager en eller mye mer av tesene ‘kostbare’ mentale spillfeil før konkurranse.

Du vil:

Oppdag om disse forhåndsjitterne er positive eller negative.

Lær de essensielle pregame mentale ferdighetene for å utføre ditt beste.

Lær nøyaktig hvordan ditt mentale spill kan sabotere suksessen din i idrett.

Identifiser feil i din mentale forberedelse per konkurranse.

Last ned den mentale tøffhetsrapporten:

10 ‘kostbare’ mentale spillfeil idrettsutøvere gjør før konkurranse: hva hver idrettsutøver og trener bør forstå for å forbedre mental forberedelse

Hva er mentale coachingstudenter, foreldre så vel som trenere som sier?
“Min andre halvdel så godt som jeg omgående West Ham United Skjorter brukte forslagene til ebook mental seighet, så vel som heldigvis fikk vi en rask respons. I løpet av bare fire dager førte vi henne opp ut av en nedgang for å lykkes. Hun hadde ‘tillatelse til å gjøre feil,’ hun kom ut av funken. Fantastisk!”
~ Glenn A. Grube, sportsforelder

“Din mentale coaching har hjulpet meg med å være psykologisk forberedt på å gå på racing. For å være en MX -mester, må kroppen din så vel som tankene samarbeide på banen. Dr Cohn hjalp meg med å komme på pallen selv under vanskelige situasjoner, samt forbedre min mentale spillsiden av racing. Jeg er forberedt på å vinne dette mesterskapet nå. ”
~ Max Anstie, Pro MX Racer

Related Posts

Ukens jobb: Sikkerhetssjef, Commonwealth Games Federation

Vi er begeistret for å gi deg detaljer om ukens nåværende jobb – drevet av Global Sports – som er en spennende ledig stilling for en beskyttelsesleder med…

Minnesota Twins avduker nye fanopplevelser for Target Field

Minnesota Twins avslørte nylig ideelle feltforbedringer til Target Field for 2018 for å forbedre vifteopplevelsen, med restaureringer for å inkludere et utvidet ideelt feltkonkurranse med forbedrede fasiliteter så…

Hvor nyttige er å oppdage mål?

“Mot slutten av leksjonen vil du kunne …” Disse 11 ordene kommer ofte opp i begynnelsen av en leksjon, og setter ut de oppdagende målene for studentene. Imidlertid…

Connacht Rugby’s Sportsground -ombygging sikrer full planlegging

An Taoiseach Leo Varadkar T.D. var den spesielle gjesten på idrettsplassen sist fredag, da Connacht Rugby avslørte at dens ombygging på college road nå er “shovel klar” med…

Interton velger Community R -serien for New Mol Aréna Sóstó Stadium

som ligger Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter i Székesfehérvár, Ungarn, Mol Aréna Sóstó (Mol Arena Salt Lake) har alltid blitt sett på Everton FC Skjorter som et av…

Tennis Podcast: Emosjonell seighet med Steve Moore

Overvinne mentale spillbarrierer I denne ukens tennispsykologipodcast Eighty-One, Mental Game of Tennis Expert, Intervjuer Dr. Patrick Cohn, trener Jeff Moore. I løpet av sitt 23 år lange yrke…

Leave a Reply

Your email address will not be published.