Category

EC3 avslører forslaget deres om det nye Dalang -kultur- og sportssenteret i Shenzhen, Kina

EC3 avduket nylig designen for et nytt kultur- og sportssenter for å tjene Shenzhens fremvoksende Dalang -nabolag, hjem til mye mer enn 500 000 mennesker og et voksende Hub for mote og IT -selskaper.

Designkonkurransen, EC3s første i fastlands-Kina, ble sponset av Shenzhen Longhua District Government og Shenzhen Tank Real Estate Co., et privat selskap kjent for å ha bestilt verdens beste arkitektfirmaer for storskala utvikling av blandet bruk.

Design Institute of South China University of Technology jobber i samarbeid med Scut, og skaper et frodig urbant campus med flere bygninger artikulert i forskjellige skalaer og materialer, og etablerer en inngangsport som utvider det urbane stoffet til en planlagt skogspark og grønne åser bortenfor.

Utformingen av Dalang Cultural and Sports Center skiller seg ut fra de andre kommersielle prosjektene i Shenzhen ved sine dynamiske romlige forhold og sterke borgerlige og kulturelle karakterer, og fremmer sosial interaksjon, møte og oppdagelse.

Det området på 14,5 dekar (5,85 hektar) ligger omtrent 15 kilometer nord for Shenzhens Central Company District (CBD), og er delt inn i to pakker gjennom en nord-sør boulevard. En forhøyet motorvei, en ny Spanias herrelandslag i fotball Skjorter metrolinje og en blanding av mellomhøyde og høye bygninger omgir den.

Tilgjengelig fra den viktigste Boulevard, Metro -linjen og flere mindre sekundære gater, er campusens åpne uterom et innbydende, rolig pusterom fra den travle og kaotiske urbane omgivelsen. Programmet, omtrent to millioner kvadratmeter i to bygninger, er strategisk distribuert over nettstedet for å tilby animasjon og aktiviteter på gatenivå, for å optimalisere inter-tilkobling mellom forskjellige programmer og for å koble folk til Future Park.

Organisering av temaer for de to bygningene er å lage programmatiske ankere, utvendige fokuspunkter som markerer den samfunnsfokuserte utviklingen i større kontekst, og programmeringskontakter, interiørområder som fremmer samhandling og synergi mellom aktiviteter og besøkende.

Forankringene inkluderer kino med scenekunst og Black Box på kultursenteret og svømmebassengene og multifunksjonelle hallen på Sports Center. Kontaktene inkluderer samfunnssenteret, en kobling mellom biblioteket og utstillingsgallerier på kultursenteret, og et skyhøye flernivå atrium som forbinder bakkenivå svømmebassenger til de øvre nivåene på sportssenteret.

Forsterkende den arkitektoniske identiteten innen Shenzhens skyline er glasslokse lykter, som huser et storslått lesesal og begivenhetsrom på kultursenteret og en basketballbane/hall på sportssenteret, med hvert rom fullt av naturlig lys og gir besøkende fantastiske utsikt over den by og landskap.

I tillegg til Shenzhens distinkte blanding av privat og offentlig utvikling, hyller Dalang Cultural and Sports Center til konvensjonelt kinesisk landskapsmaleri ved å berøre solid og tomrom, ugjennomsiktig og gjennomsiktige komposisjoner i kjøp for å oppnå en flyktig karakter. Designet legemliggjør og uttrykker kinesiske verdier som balanse og dualitet på en moderne måte for Dalang -samfunnet og alle som besøker.

Basert i Los Angeles, fokuserer EC3s tverrfaglige praksis på kunst- og kulturprosjekter overhodet skalaer i globale omgivelser, fra utstillingsdesign i Miami Beach, Los Angeles og Dallas, til en utvikling av blandet bruk i Bogota, et oppslukende offentlig rom i Silicon Valley Barcelona Skjorter , og det prisbelønte True North, et kreativt live/arbeidssamfunn i Detroit.

Arbeidet med en stor urban skala, bygger Dalang Cultural and Sports Center på yrkesopplevelsen til Edwin Chan, EC3s grunnleggende Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter rektor og kreative direktør, som hadde tilsyn med design og konstruksjon av noen av verdens mange gjenkjennelige bygninger som den tidligere designpartneren hos Gehry Partners fra 2002 til 2011.

Prosjektstatistikk

Prosjektnavn:

Dalang kultur- og sportssenter

Plassering:

Longhua District, Shenzhen, Kina

Område:

14,5 dekar, 5,85 hektar (sted) / 900 000ft2, 83.600m2 (kultursenter) / 1.100.000ft2, 102.200m2 (Sportssenter)

Prosjektgruppe:

EC3 (Lead Architect) / Design Institute of South China University of Technology / Scut (Executive Architect)

EC3 -team:

Edwin Chan, RA (hovedansvar), Yang Li, Connor Covey, Lucas Ting-Yang Li, Keith Marks, Kyle Onaga, Jordan Squires

Status:

International Design Competition Finalist, 2018

Bilder, høflighet: EC3

#Sportsvenuebusiness – holder deg kjent!

Del denne artikkelen

Related Posts

Ukens jobb: Sikkerhetssjef, Commonwealth Games Federation

Vi er begeistret for å gi deg detaljer om ukens nåværende jobb – drevet av Global Sports – som er en spennende ledig stilling for en beskyttelsesleder med…

Minnesota Twins avduker nye fanopplevelser for Target Field

Minnesota Twins avslørte nylig ideelle feltforbedringer til Target Field for 2018 for å forbedre vifteopplevelsen, med restaureringer for å inkludere et utvidet ideelt feltkonkurranse med forbedrede fasiliteter så…

Hvor nyttige er å oppdage mål?

“Mot slutten av leksjonen vil du kunne …” Disse 11 ordene kommer ofte opp i begynnelsen av en leksjon, og setter ut de oppdagende målene for studentene. Imidlertid…

Connacht Rugby’s Sportsground -ombygging sikrer full planlegging

An Taoiseach Leo Varadkar T.D. var den spesielle gjesten på idrettsplassen sist fredag, da Connacht Rugby avslørte at dens ombygging på college road nå er “shovel klar” med…

Vi introduserer mental trening for idrettsutøvere

Nøyaktig hvordan man introduserer idrettspsykologi for idrettsutøvere I “Sportspsykologiske økter med Doc”, svarer Dr. Patrick Cohn en bekymring fra Mike om nøyaktig hvordan du kan introdusere mental coaching…

Interton velger Community R -serien for New Mol Aréna Sóstó Stadium

som ligger Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter i Székesfehérvár, Ungarn, Mol Aréna Sóstó (Mol Arena Salt Lake) har alltid blitt sett på Everton FC Skjorter som et av…

Leave a Reply

Your email address will not be published.