Uncategorized

IRD Management lanserer håndrenserstasjoner for Stadia

Nå som den britiske coronavirus -lockdown har lettet, vil alle sportslige stadier, begivenheter, detaljhandel, kommersielle og service -lokaler måtte levere strenge sanitærprosedyrer. Det er grunnen til at IRD Management har inngått et samarbeid med en prisbelønnet produksjons- og produksjonsspesialist for å hjelpe sportssteder med å overgang uten å gå tilbake mot Senegals herrelandslag i fotball Skjorter normalitet.

IRD-ledelse er hjernen til den tidligere Liverpool FC-spissen, Ian Rush, og den skotske fødte gründeren, Robert Duncan.

Ians sportslige bakgrunn og forståelse av hvordan en fotballstadion fungerer, sammen med Robs tjenesteyke, har gjort det mulig for de to å lage effektive og effektive produkter, som også tilbyr skreddersydde merkevaremuligheter som kan utfylle eller transformere arrangementer, detaljhandel eller kontorlokaler.

Ian kommenterte:

Det er klart at jeg som fotballfan ikke kan vente på at spillet er tilbake, men det må gjøres på ACF Fiorentina Skjorter en tryggest mulig måte, det er grunnen til Tilbake til ‘livet’ raskt, men mye viktig, for alle involverte.

Rob lagt til:

Vi har jobbet med de beste britiske produsentene på dette prosjektet. Covid-19 har hatt en ødeleggende innvirkning for alle. Vi har alle blitt berørt, og det er grunnen til at vi er et oppdrag å levere de beste håndrensende alternativene og PPE -produktene som er tilgjengelige for å tillate selskaper å tilpasse seg nye måter å holde kundene sine trygge på, noe som indikerer at de kan komme tilbake til service normale – så raskt som mulig.

Alle enhetene har en pulverlakkert base med steritouch antimikrobiell teknologi

Viktige funksjoner i produktene inkluderer:

Alle enhetene er automatiske, så det er langt mindre risiko for kryssforurensning.

Alle enhetene har en pulverlakkert base med steritouch antimikrobiell teknologi, som forhindrer vekst av bakterier, biofilm, mugg og andre virus med opptil 99,99% for produktets levetid.

Pulverbelegget kan matches til alle nødvendige farger, og skreddersydd merkevarebygging er en flott mulighet for å legge til noen visuelle merkevarebeholdningsverdier for ditt nettverk av sponsorer.

Hver av enhetene har en administrert sanitiserer dispenseringsrate, noe som hjelper deg med å spare kostnadene for sanitiserer.

Alle enhetene er britisk opprettet og produsert, påfyllbar og låst CE godkjent.

Skreddersydd merkevarebygging er en flott mulighet for å legge til en viss visuell merkevarebeholdningsverdi for sponsorene dine

#arena #beagamechanger #covid19 #safety #sportsbiz #sportshospitality #stadia

ALSD International-Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Market-som finner sted på Liverpool FCs Anfield Stadium i oktober 12.-13. , og hvordan man kan hente tapt overskudd etter Covid-19.

Den neste utgaven av ALSD International-organisert av Association of Luxury Suite Directors and Sports Venue Business-vil inneholde en konferanse på høyt nivå, en utstillingshall som viser de nåværende produktene, Services & Solutions, Excursions of Anfield, Evertons Goodison Sevilla FC Skjorter Park og M & S Bank Arena, og mange nettverksarrangementer, som sikrer optimaliserte muligheter til kunnskapsdelende, nettverk og driver forretninger.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector

#ALSD – Ledende premiumsetemarkedet de siste 30 årene

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for markedsnyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.