Uncategorized

Meet Chicago Northwest kunngjør ny president og administrerende direktør Heather Larson, CMP

Schaumburg, IL – Styret i Meet Chicago Northwest, den offisielle destinasjonsmarkedsføringsorganisasjonen for Chicagos Northwest Suburbs, har valgt Heather Larson, CMP for å lede organisasjonen Etter et landsomfattende søk. Larson vil håndtere stillingen med virkning Borussia Dortmund Skjorter umiddelbart.

Heather Larson fra Des Plaines, IL. er valgt som president og administrerende direktør, møter Chicago Northwest etter et landsdekkende søk.
Larson fungerte tidligere som salgsdirektør med Nagoya Grampus Skjorter Meet Chicago Northwest. Hun begynte i byrået i desember 2010 da det da ble forstått som Greater Woodfield Convention & Visitors Bureau. Karrieren hennes spenner tilbake til begynnelsen av 1990 -tallet da hun startet fersk fra University of Wisconsin Madison som salgssjef på Bismarck Hotel, nå Allegro Royal Sonesta i Chicagos finansdistrikt. Alltid i salg overførte Larson deretter til Whitehall Hotel, Drake Hotel og Fairmont Hotel Chicago suksessivt. Larson hjalp tre år Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter med Helmsbriscoe før han tok seg fri for å oppdra barna sine. Hun begynte i Convention Bureau som salgssjef og endte opp med å være salgsdirektør i 2014.

Larson har sittet i styret for en rekke bransjeforeninger, inkludert Meeting Experts International Chicago Area Chapter og International Association of Exhibitions and Events Midwest Chapter, hvor hun er valgt. Hun er også et livstidsmedlem og nasjonal delegat for Girl Scouts of USA. Hun tjente sin akkreditering som møtepersonell eller CMP i 2012.

“Jeg er beæret og begeistret for å bli valgt til å lede Meet Chicago Northwest som hoveddestinasjonspromotør,” uttalte Larson i en uttalelse. ”Det er av høy betydning at Chicago Northwest guider utvinningen av vårt gjestfrihetssamfunn. Vi vil begynne å jobbe umiddelbart for å engasjere samfunnsinteressenter for å hjelpe til med å legge rammene for vår bedring. ”

Styret er begeistret for å se Heather Larson som den nye presidenten for organisasjonen. Heather har oppnådd fantastiske resultater for Meet Chicago Northwest, og brakt første gang besøkende fra hele USA til de åtte nabolagene møter Chicago Northwest representerer. Hennes drivkraft og energi som tar til orde for et nasjonalt bredt nivå for selskapene, har alltid vært prisverdig. Vi er begeistret for sjansene Heather vil bringe inn hennes nye stilling.

Larson er bosatt i Des Plaines, Illinois sammen med mannen sin på 22 år, hennes to college-aldre barn og hunden deres, Comiskey.

Sjekk ut møtet Chicago Northwest -siden her!

Leave a Reply

Your email address will not be published.