Category

Tennis Podcast: Emosjonell seighet med Steve Moore

Overvinne mentale spillbarrierer

I denne ukens tennispsykologipodcast Eighty-One, Mental Game of Tennis Expert, Intervjuer Dr. Patrick Cohn, trener Jeff Moore.

I løpet av sitt 23 år lange yrke ved University of Texas, dukket Jeffs Longhorn Women’s Tennis -lag 2 NCAA -mesterskap, opp i 2 NCAA -finaler, avanserte til Final Four 3 Times, nådde Elite åtte 3 ganger, i tillegg til at han vant 18 seminar -titler.

Jeff Moore så vel som Dr. Cohn snakker om den mentale dynamikken i praksis, emosjonell seighet, samt nøyaktig hvordan man kan style metoden for fysisk, mental og emosjonell stress. Denne metoden idrettsutøvere produserer en positiv overføring fra metode til konkurranse.

Lytt til denne månedens Tennis Psychology -podcast for å oppdage nøyaktig hvordan du kan forbedre ytelsen din i idrett så vel som andre mentale spillbarrierer som begrenser ytelsen din.

Last ned en helt gratis tennispsykologirapport for å forbedre tennis -tankegangen mellom poeng.

Forbedre din mentale seighet for tennis raskt med Dr. Cohns nye Tennis Confidence Audio -program

Abonner på Tennis Psychology -podcasten på iTunes!

Lær velprøvde mentale spillteknikker for å utføre din fineste på banen!

Opptrer du (eller spillerne dine) så mye som din evne i konkurranse?

Ta med deg det fineste så vel som mange positive spill Kashiwa Reysol Skjorter til kamper?

Vellykkede tennisspillere har oppdaget nøyaktig hvordan de skal utføre med høye tillit til turneringer.

Hvis du er forberedt på å forbedre din mentale seighet, samt utføre med høye tillit til kamper, kan tennis tillit: mental seighet for konkurransespillere kan hjelpe deg med å gjøre dette!

Bruk tennis -selvtillit for å øke din mentale seighet i tennis i tillegg til å finne kraftige så vel som velprøvde mentale spillteknikker som har hjulpet ekspertidrettsutøvere til å vinne!

Tennis tillit: mental seighet for konkurransespillere

Hva sier mentale spillklienter?
“Vi er imponert over nøyaktig hvor mye” det positive idrettsutøveren “-programmet har hjulpet niesen min med å spille hennes fineste tennis under kamper. Hun kom seg faktisk til den fjerneste runde av en konkurranse (semifinale) etter å ha fullført CDS/arbeidsboken. Vi kommer til å gjøre alle fem i serien. ”
~ Jason Bourguignon, onkel

Last ned vår helt gratis tennispsykologirapport!

Oppdag om du lager en eller mye mer av disse “kostbare” uforsiktige mentale spillfeilene under kamper!

Last ned vår helt gratis tennispsykologirapport:

Seks tvangsmessige ‘mentale spill’ feil tennisspillere gjør mellom poeng

Du vil oppdage:

Hvordan tankene dine kan være din fineste eller verste besittelse på banen.

Hvis du bruker tankene dine effektivt mellom punktene.

En teknikk som kan hjelpe deg med å gå til det siste punktet.

De beste mentale spillferdighetene du krever for å mestre for å øke selvtilliten, så vel som ytelse mellom poeng.

Klikk her for å laste ned din helt gratis rapport i dag: seks tvangsmessige ‘mentale spill’ feil tennisspillere gjør mellom poeng

Hva sier tennisspillere?
“Dr. Cohn, et av målene mine er å ende opp med å bli en trener i verdensklasse, det er noen få trenere fra USA som påvirket meg den mest-john tre, Child Shula, samt Pat Riley. Etter å ha jobbet med deg, har jeg nå også oppført navnet ditt blant de mest fremtredende trenerne på mitt felt! ”
~ Franz

Øk selvtilliten din så vel som fokus med profesjonell coaching av mental spill!

Master Mental Olympique Lyonnais Skjorter Game -trener Dr. Patrick Cohn kan hjelpe deg med å erobre dine mentale spillproblemer med personlig coaching.

Du kan samarbeide med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gjennom Skype, FaceTime eller telefon. Telefonsamtale oss til å tulle helt gratis på 888-742-7225 eller ta kontakt med oss for mye mer info om de forskjellige coachingprogrammene vi tilbyr!

Hva sier våre mentale coaching -traineer?
“Maggie hadde en så fantastisk helg. Som alltid, etter at hun jobber med deg, virker hun bare mye mer jordet og fokusert. Det er mindre sannsynlig at hun ser seg rundt og blir distrahert under kampen. Hun er mye mer fokusert på ett poeng av gangen. Som foreldre har jeg også oppdaget å motivere prosessmålene hennes, så vel som ikke utfall. Følgelig spilte hun bra i tillegg til at hun vant sin aller første dobbeltkamp, og opprørte et seedet lag i en virkelig virkelig nær Athletic Bilbao Skjorter kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

Related Posts

Ukens jobb: Sikkerhetssjef, Commonwealth Games Federation

Vi er begeistret for å gi deg detaljer om ukens nåværende jobb – drevet av Global Sports – som er en spennende ledig stilling for en beskyttelsesleder med…

Minnesota Twins avduker nye fanopplevelser for Target Field

Minnesota Twins avslørte nylig ideelle feltforbedringer til Target Field for 2018 for å forbedre vifteopplevelsen, med restaureringer for å inkludere et utvidet ideelt feltkonkurranse med forbedrede fasiliteter så…

Hvor nyttige er å oppdage mål?

“Mot slutten av leksjonen vil du kunne …” Disse 11 ordene kommer ofte opp i begynnelsen av en leksjon, og setter ut de oppdagende målene for studentene. Imidlertid…

Connacht Rugby’s Sportsground -ombygging sikrer full planlegging

An Taoiseach Leo Varadkar T.D. var den spesielle gjesten på idrettsplassen sist fredag, da Connacht Rugby avslørte at dens ombygging på college road nå er “shovel klar” med…

Vi introduserer mental trening for idrettsutøvere

Nøyaktig hvordan man introduserer idrettspsykologi for idrettsutøvere I “Sportspsykologiske økter med Doc”, svarer Dr. Patrick Cohn en bekymring fra Mike om nøyaktig hvordan du kan introdusere mental coaching…

Interton velger Community R -serien for New Mol Aréna Sóstó Stadium

som ligger Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter i Székesfehérvár, Ungarn, Mol Aréna Sóstó (Mol Arena Salt Lake) har alltid blitt sett på Everton FC Skjorter som et av…

Leave a Reply

Your email address will not be published.